Aleksandar Vučić: Moj sin je na utakmicu u Požegi išao Škodom a ne Lexusom, i nema stanove u Londonu i 20 kafića u Beogradu, nego radi u vinoteci

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegov stariji sin Danilo na nogometnu utakmicu Rada u Požegi otišao službenom “škodom”, kao štićena osoba, a ne “lexusom”, kako su prenijeli pojedini mediji.

“Nema “Lexus”, nije ni stigao u Požegu “Lexusom”, rekao je Vučić novinarima nakon promocije vozne garniture kompanije “Stadler”, te dodao da usluga koja pruža zaštitu osobe ima tu marku vozila, nova.rs.

Vučić je dodao da njegov sin nema stanove u Londonu vrijedne tri milijuna eura, niti 20 kafića u Beogradu, “već radi u vinoteci kao radnik”.

Podsjećamo, Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, stigao je u srijedu u Požegu u pratnji “Kobri” i ostalog osiguranja, gdje je prisustvovao nogometnoj utakmici domaće Sloge i beogradskog Rada. Mediji navode da je stigao pod rotacijom, a nagađalo se da je vozio ili bio vožen u automobilu “Lexus”.

 

 

Share.

Leave A Reply