Amar Gile Jašarspahić prebolio bivšu suprugu: Našao sam djevojku po svojoj volji

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Razvod mi je teško pao zbog sina, ali suprugu sam prebolio.

Amar Gile Jašarspahić nakon korone i duge pauze koju je uzrokovala pandemija radi bez odmora. Prvi je pobjednik „Zvezda Granda“ iz Bosne i Hercegovine, a on je mnogim kolegama otvorio vrata da se prijave nakon njega. Pjevač je nakon razvoda ponovo zaljubljen i priča o tome da li je prebolio bivšu suprugu Enu.

Prvi si pobjednik „Zvezda Granda“ iz naše zemlje. Da li ti je neko nekad rekao da si zaslužan za to što si probio led, pa su od tada mnogi pobjednici uglavnom iz Bosne i Hercegovine?

-Ja ne pamtim da se neko prije mene takmičio u „Zvezdama Granda“ iz Bosne. Došao sam 2013. godine i prijavio se. Otvorio sam kapiju, može se tako reći, jer iskren da budem, bila je tu mala doza straha. Sa prijateljima sam došao da vidim Beograd i usput se prijavio. Nisam očekivao da ću pobjediti, ali se pobjeda desila. To je sigurno opustilo moje zemljake i da se prijave.

Šta misliš o Mahiru Mulaliću?

-Momak je dobar pjevač. To je najvažnije. Vidi se da je jako kulturan, miran i ja mu želim svu sreću u karijeri.

Kako doživljavaš Sašu Popovića i kakav odnos imaš s njim?

-Saša Popović je za mene najveći profesionalac u poslu kog sam ja vidio. To je jedna mašina za pare. Poštujem ga i cijenim ga kao oca, jer je on od mene napravio ovo što danas jesam.

Mnogi ti nisu predviđali uspješnu karijeru, ali si ih ti demantovao. Da li su smetali takvi komentari?

-Ti ružni komentari su bili poslije prvog albuma koji mi je „Grand“ poklonio. Ja nisam mogao da biram. Iskreno, pjesme mi nisu legle. Onda sam sa Brajom snimio „Prekasno“, a tek poslije godinu dana je postala hit. Ta numera je bila moja prekretnica i od nje sam počeo da snimam hitove.

Družiš li se sa estradom i kakvo je tvoje generalno mišljenje o estradnim prijateljstvima?

Šta ti daje energiju pred nastup?

-Rijetko kad ne pijem. Ne mogu da počnem nastup bez čaše, dvije, tri, pet. To me pokreće. Kad vidim masu koja ludi i pije, a ja sa bine gledam, onda mi nije ni do čega. Prosto je normalno, svako voli da popije. Ne mogu da budem na vodi ili soku.

Kako izgleda tvoj život nakon razvoda?

-Moj privatni život je sada super, našao sam djevojku sebi po volji. Čeka me poslije nastupa, udovoljava, volimo se.

Koliko ti je razvod teško pao?

-Da nema djeteta, meni razvod ne bi pao toliko teško. I danas mi je žao sina, jer ne mogu baš 24 sata da budem sa njim. Što se tiče bivše supruge, ja sam nju prebolio. Sada imamo odličan odnos, možda čak i bolji nego kada samo bili u braku.

Imaš li neostvarenih želja?

Imaš dosta dueta, da li priželjkuješ da se desi neka posebna saradnja?

-Imam uspješne duete, ali bih volio da sljedeći uradim sa Milicom Todorović. Bio bi to pun pogodak da se naši glasovi ukrste. Siguran sam da bi to bio hit, a pokušao bih tada i da je osvojim iako nisam njen tip muškarca (smijeh).

Kakanj-X.com

Share.

Leave A Reply