Andreana Čekić se potukla sa vjerenikom na planini

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pjevačica Andreana Čekić potukla se sa sada već bivšim vjerenikom Markom Miloševićem na planini, gdje su bili na odmoru, javljaju mediji iz Srbije.

Pjevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu u kojem su bili i kolege sa estrade Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a rasprava se nastavila u apartmanu, gdje je, prema priči upućenih, došlo do fizičkog okršaja između njih, kad su i raskinuli, piše Kurir.

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nisu iznenadili. Prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko zakačili da je letjelo perje iako je oko njih bilo još ljudi. I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo, i poslije fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd.

Pjevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.

Po odlasku s planine, odlučili su da će svako nastaviti svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Čekićkin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi. U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate.

Nakon svega, pjevačica je odlučila da se skloni iz Beograda, pa je otputovala u Beč. Odande često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živjeli zajedno jer je to zahtjevala Čekićka.

Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, dešavalo im se već da raskidaju, ali su se uvek vraćali jedno drugome, pa neki njihovi prijatelji vjeruju da će se ponoviti taj scenario. Pokušali smo da stupimo u kontakt s pjevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Andreana i Marko su već imali fizički sukob 2019. Njih dvoje su se potukli u hotelu u Budvi, reagovalo je obezbjeđenje, a pjevačica je zbog zadobijenih povreda otkazala nastup.

Andreana je s Markom ušla u vezu početkom 2019, dok je on još bio oženjen Marinom, a ona je bila u braku sa Ivanom Miladinovićem. Miloševićeva supruga se oglasila i rekla da je Čekićka Marka ukrala njegovoj porodici.

Share.

Leave A Reply