AUTONOMIJA 2- autonomaš poziva premijera Ružnića na secesionizam!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Migrantska kriza uveliko traje na području USK. Krajišnici su podijeljeni oko migranata. Neki im pomažu, neki su za njihovo protjerivanje i postoje oni treći koju vide veliku materijalnu korist.

Najveća žarišta migrantske krize su Bihać i Velika Kladuša. Nažalost u ovom metežu oko migramtske krize uvukli su se i autonomaši. Jedan od takvih je i Enver Munjaković koji je u fb grupi koju vodi Sej Ramić objavio zanimljiv post koji prenosimo u cijelosti:

Premijeru!!

Stoji sve sto si rekao , i aferim na tome.
Ali stoji i to da se centralna vlast udaljila , odrekla Krajine i Krajisnika koji joj sad dodju kao pastorce i da je vise nego ocigledna ova konstatacija.
Postoji ona narodna ,,uzdaj se use i u svoje Kljuse ,, pa prema tome ozbiljno se mora uzeti u obzir da USK ima svoj Ustav i velike mogucnosti kada je u pitanju donosenje odredjenih odbrambenih ( prisiljen sam da konzumiram ovu terminologiju)
Akata, propisa , uredbi i zakona.Imamo imi pravo na svoja ljudska prava, slobodu i dostojanstvo.
Kada ih Skupstina donese oni su obvezujuci za sve institucije USK.
Dakle izmedju toga neophodno je zaštiti granicu naseg Kantona i sprijeciti ulaz svim ilegalnim licima pa i tzv Migrantima ( iako su oni sve drugo samo ne Migranti i izbjeglice).
Kada to uradimo postici cemo ,,Domino efekat,, i drugi ce biti prisiljeni da isto tako postupe , pa tako ce to doci i do Drzavne granice , htjele to Dr vlasti ili nehtijele( osobito RS) morati ce ukoliko ne zele migrantski cirkus u svojim gradovima i Kantonima .
Ovdje se nemoze drukcije postupiti mi smo dotjerali Cara do Duvara , i umjesto ove tzv katastrofe(okupacije) moglo bi nas docekati crno Proljece i haos koji nismo mogli ni sanjati.
Poenta je u tome da je EU betonirala svoje granice i cisti svoje dvoriste , nakon sto su shvatili koliki su ovi tzv migranti opasni u bezbjedonosno sigurnosnom aspektu.
Dakle vreme nas neumoljivo gazi svi na noge i uzmimo nasu sudbinu u svoje ruke.
Otrijeznimo se dok jos imamo ovo malo vremena!!!

Share.

Leave A Reply