BELMIN JE SVE ŽELJE PRETVORIO U JEDNU, DA OZDRAVI ŠTO PRIJE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Borba porodice Martinović iz Bijelog Polja i ljekara Klinickog centra u Podgorici traje i danas da bi malog Belmina jedinca u majke i oca povratili na svoj put koji je sanjao da zivi. Već duže vremena Belmin ima veoma teških zdrastvenih problema.

U nasem razgovoru sa njima u punim ocima suza i bola u dusi, kazu da se zahvaljuju svima na ukazanoj pomoci kako moralnoj tako i finansijskoj koja je posustala od vecine privrednika i institucija iz Bijelog Polja i CG.

Mali BELMIN je dobio uput na Kliniku za rehatibillizaciju u NIŠU gde je potrebno da ostane 100 dana i pokusaju da mu pomognu da sam sebe nahrani i ustane na svoje noge.
Za to lijecenje u NIŠU je potrebno 30.000 eura za prvih 100 dana koje porodica nije u mogucnosti da obezbijedi.

Ovim putem Nvo Novi Put pokrece i moli sve građane i privredna drustva kao i lokalne inatitucije da pokazu solidarnost i brigu o ovom mladom decaku, koji je sve svoje zelje pretvorio samo u jednu, a ta jedna je da sto prije ozdravi i zahvali se svima onima koji su mu pomogli na bilo koji način.

Na ovim slici se vidi stanje
BELMINA MARTINOVICU od 16 godina,
Ziro racun gde mozete uplatiti novac, licno na njegovo ime sa kojim racunom raspolaze njegova majka. Koja danjonocno radi sa njime kako bi mu pomogla.

Uplate mozete izvrsiti u
HIPOTEKARNOJ BANCI
MARTINOVIC BELMIN
Zir.racun 520032000011402959

#MOLIMO_PODIJELITE_APEL_ZA_POMOĆ!!
🤲🤝🙏

Share.

Leave A Reply