BOSNA MORA BITI DRUGAČIJA OD ZAMIŠLJENE!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

To znači drugačija od onakve kakvu su 90-ih zamislili u Beogradu i Zagrebu.
I to je bit izjava i stavova članova Predsjedništva BiH, Džaferovića i Komšića-cjelovita Bosna.
Ali, ta bit za predsjednika RH Z. Milanovića znači da Komšić i Džaferorović “nisu ljudi poštenih namjera,” jer je to “nasilna, bezobrazna, direktna prijetnja.” Direktne prijetnje pokušaja podjele Bosne su valjda bile “poštene namjere?”
NASILNA PRIJETNJA? KOMU, ČEMU?
Možda prijetnja prijetnjama podjele Bosne.
Ako Komšić i Džaferović “prijete” da će BiH biti “drugačija od zamišljene,” kako su je prije 30 godina ZAMISLILI U ZAGREBU I BEOGRADU, onda samo rade svoj državnički posao: brane opstanak i teritorijalne integritet vlastite države.
Za Milanovića to je “nasilna, bezobrazna i direktna prijetnja,” ali svejedno “neće reći Džaferoviću i Komšiću da su fašisti,” iako “oni tako govore o njemu.”
Možda da predsjednik Hrvatske razmisli zašto???
Već je i previše simptoma da je Milanović obolio od “TUĐMANOVOG BOSANSKOG SINDROMA,” da je predsjednik svih Hrvata, pa i bh. Hrvata, zbog kojih je s hrvatske strane i počelo sve ratno zlo u BiH.
Dok dvojica članova Predsjedništva žele “drugačiju BiH, od zamišljene,” treći član Predsjedništva, za onu zamišljenu 90-ih Milanoviću drži svijeću. Koju često zajedno upale u Zagrebu.

Nada Satrijaš Al Issa

Share.

Leave A Reply