Brendi iz Beverly Hillsa rak je u terminalnoj fazi: ‘Zna da je kraj blizu, ima i robu za sprovod’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jeste li ikada osjetili da imate toliko toga za reći, a znate da nećete moći –  napisala je glumica na Instagramu koja je, prema navodima bliskih izvora, svakoga dana sve gore.

Američkoj glumici Shannen Doherty (50), najpoznatijoj po ulozi Brende Walsh u Beverly Hillsu, rak dojke dijagnosticiran je 2015. godine. Tada se izliječila, ali bolest se prije godinu dana vratila i ovaj put više nema lijeka jer je rak u posljednjoj fazi.  – Jeste li ikada osjetili da imate toliko toga za reći, a znate da nećete moći –  napisala je glumica na Instagramu koja je, prema navodima bliskih izvora, svakoga dana sve gore, prenosi 24sata.hr.  Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL – Čovjek se umori od borbe s vjetrenjačama. Tako se i ona umorila u borbi s rakom. Iako ne odustaje, svjesna je da je njezin odlazak blizu jer su nalazi poprilično loši i nimalo obećavajući –  rekao je izvor blizak glumici. Glumica je prije godinu dana izabrala pjesmu ‘Tears in Heaven’ za posljednji ispraćaj, osim toga otkrila je i u čemu želi biti sahranjena.

Znam u čemu želim otići na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim biti lijepa. Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i ispraviti neke odnose, ispričati se ljudima koje sam povrijedila – svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo – rekla je Shannen prije godinu dana američkim medijima.

Share.

Leave A Reply