BROD LUDAKA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nije Balkan samo bure baruta sa upaljenim fitiljom. Balkan je odavno postao brod ludaka. Prisetite se operetskih likova od pre 30 godina, bankarskih mufljuza, minderaša, nacionalno ostraščenih poletaraca…. Prisetite se naroda koji sledi i oponaša te ludake. Sve nas je to snašlo raspadom jedine države na svetu gde nikome nije bilo tesno. No narod je pokvarljiva roba pa se svojski potrudio da pokvari i tu državu. Redele su se godine u demo(n)kratiji i vrag je nosio jednog po jednog pomenute prvoborce demo(n)kratskog preobražaja bivše države,. Hvala Bogu. Iz njihovog zverskog okota je stizao užasan podmladak, još beterniji, još pohlepniji, još svirepiji, do kraja beskrupulozan – da glupi narod pretvori u beznacajno roblje koje ce eksploatisati i pokrasti do zadnjeg feninga. Pri tome ga i zadužiti za puste milijarde koje je i našoj deci nemoguce vratiti. Pošto je narod glup, pušta ih da rade šta hoce i još ih sledi na izborima.
Koncentracija ludaka na tom ukletom brodu je dosegnula kriticnu tacku. Ili ce brod potonuti ili ce ga razneti u paramparcad. Spasa mu nema. Najgore je što se oni grcevito takmice ko ce biti luđi, ko ce izazvati veci belaj. Pogledajte samo ove genocidaše. A.) Vučić. B.) Dodik. C.) Vulin. D.) Cvijanović. E.) Dačić. F.) Stanivuković. G.) Stefanović. H.) Radmanović…. ima ih još na stotine ali ne znam dalje redati slova. Prosto je neverovatno da taj zverinji okot okorelih genocidaša može do te mere izluđivati narod. Nije im dosta što su ga obespravili, opljackali, vratili mu tocak istorije 50 godina… nego mu opet servira rat kao spasonosnu opciju. Bez namere da vređam ili potcenim ostale kandidate, ali po mom dubokom uverenju od pobrojanih bez konkurencije je najluđi Aleksa Vučić, mirotvorac Angele Merkl na Balkanu . Dodik je obicni pomahnitali đilkoški glasnogovornik pomenutog ludaka, ali i onih pre njega (Koštunice, Nikolića pa i Tadića). Njegova jučerašnja izjava za medije u četničkom Sarajevu je samo najluđa zamena teza koju sam u životu cula. Teško normalnom srpskom narodu. Kako ne vide ispred sebe ambis u koji ih ta konjina ima nameru strovaliti.
Sa leve strane BiH i u njenoj južnoj pokrajini, dobra klima i pogodni uslovi za uzgoj jednako takvih kao i na levoj strani. O prevarantu koji je iskoristio SDP da dođe na celo države a onda poturio gizicu svim ustašama i desnim extremistima sam puno pisala. Nisam trebala ali neko je morao da mu to kaže u lice. Da je bogdo sam, ne bih se puno sekirala ali svi oni koji o bilo cemu odlucuju „sa leve strane) su manje – više isti. Cim im se ukaže prilika odmah se petljaju u unutrašnje stvari naše države, vređaju nas i potcenjuju. Najgore od svega je što se najprljavijim sredstvima koriste da nas vrate u srednji vek. Ako baš ne mogu do tamo, onda bar 80 godina u vreme NDH.

Margit Tomik – Levy

Share.

7 komentara

  1. One must go through the list of precautions and tell the doctor about the present drug intake tadalista vs cialis People who are taking medications called nitrates, including isosorbide dinitrate and isosorbide mononitrate, should not take erectile dysfunction medications as they can cause dangerous drops in one s blood pressure

Leave A Reply