Brojne slavne ličnosti poručuju: Ako Trump pobijedi, napuštamo Ameriku

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ricky Martin, Bruce Springsteen, John Legend i Chrissy Teigen samo su neki od poznatih osoba koje su rekle da će napustiti Ameriku ukoliko Donald Trump ponovo pobjedi na predsjedničkim izborima.

Kako su poručili, iscrpljeni su od sramotnog načina na koji vodi zemlju. Bruce Springsteen je otvoreno kazao kako će otići iz svoje zemlje ako ne pobijedi Joe Biden.

“Ako izaberemo Trumpa, a nećemo, odmah predviđam da će on izgubiti, ali ako se kojim slučajem dogodi da ga izaberemo, vidjet ćemo se na nekom drugom mjestu”, poručio je Bruce nedavno.

Kazao je da će se preseliti u Australiju. Roker ne krije svoje antipatije prema Trumpu, pa je tako kazao i da Bijeloj kući treba egzorcizam.

Muzičar Tommy Lee ispričao je da će se preseliti u Evropu ako Trump dobije podršku za naredne četiri godine.

“Kunem se Bogom, ako se to dogodi, idem u Veliku Britaniju. Odlazim odavde. Vraćam se svojoj domovini, otići ću Grčku i uzeti kuću na jednom od njihovih otoka”, kazao je.

Veliki simpatizer Bidena je i pjevač Ricky Martin, a koji je također kazao da bi s porodicom napustio zemlju ukoliko Donald pobijedi, ali je dodao da će, ukoliko se to desi, ipak ostati i boriti se.

Chrissy Teigen i John Legend (Foto: EPA-EFE)

Chrissy Teigen i John Legend (Foto: EPA-EFE)

“Moramo ostati ovdje i boriti se za naša prava i za ono u što vjerujemo. Podržavam Bidena oduvijek. Mislim da je on jedina opcija koju imamo i da je odličan, u politici je cijeli život. Ovo je trenutak. Moramo se udružiti i biti glasni kako bismo usmjerili naciju”, kazao je pjevač.

S druge strane, slavni supružnici, manekenka Chrissy Teigen i muzičar John Legend razmišljaju o tome da odu iz Amerike. Kažu da su iscrpljeni od sramotnog načina na koji predsjednik Trump vodi zemlju.

“Ovdje smo se rodili i odrasli, naša porodica je tu. Bilo bi teško otići. Ali ne znam šta se drugo može učiniti kad imaš vođu koji nastoji uništiti demokratiju”, kazao je Legend.

Share.

Leave A Reply