Čampara će pasti u zaborav poput Mirsada Kebe

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aljoša Čampara brani Sarajevo i cijelu BiH od Bakira Izetbegovića i SDA. To se izgleda novi Valter rodio. Nakon što je od Bakira i SDA dobio sve što je mogao, okrenuo se Konakoviću i njegovom NiP-u.

Nekad je i Mirsad Kebo tako radio. Ono što je zajedničko ovoj dvojici jesu strane obavještajne službe. Nažalost šteta je napravljena. U Novom Travniku je načelnik iz HDZ-a. U Velikoj Kladuši osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić Babo. Najveća prepreka Čoviću i Dodiku, dokazanim ruskim igračima, je Osman Mehmedagić Osmica. I tu se pojavljuje jurišnik Čampara. Sve pod okriljem “zakonskih procedura.”

Kako vjerovati čovjeku koji je napustio BiH u toku agresije na BiH?

Kad zagusti Aljoše neće nigdje biti. Kad se vidi koliko je Konaković zabrazdio i potonuo u bezdanu vlastitog egocentrizma, Aljoše neće biti tu da ga vadi.

Nisu on i rođak mu Denis Zvizdić oprostili Bakiru kandidaturu Šefika Džaferovića. Planirali su “rodijaci” preuzeti SDA. Omaklo im se.

Isfurali se k'o i Mirsad Kebo kojeg se danas malo ko sjeća. Smetljište istorije je najbolji sud, a predstojeći izbori u gradu Mostaru najbolje će pokazati za koga rade Konaković i Čampara!

Share.

Leave A Reply