Čović veći katolik od bl.Stepinca, i sv. pape Vojtile, Dodik veći Srbin i pravoslavac od sv. Save i sv.Stefana Prvomučenika, zajedno.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Povodom aktuelne političke situacije oglasila se i Nada Satrijaš Al Issa. Njen status prenosimo u cijelosti i bez ikakvih izmjena.

Prema hrv/srp. politici, iz bosanske “konklave” nikad ne bi prokuljao bijeli dim.

ČOVIĆ JE DVA PUTA, 2002. I 2014. IZABRAN ZA ČL.PRBiH PO ISTOM IZBORNOM ZAKONU.

U čemu je sada problem?

Možda u tome što je hrvatska politika “smanjila” broj Hrvata u BiH, pa se boje da više nemaju ni dovoljan broj glasača.
Nisu Hrvate iz BiH “istjerali” Bošnjaci, već politika Zagreba preko Mostara, Zagreb je učinio i čini medvjeđu uslugu Hrvatima, obećavajući im Treći entitet, što je i prava svrha, uzrok i razlog bjesomučnih , ultimativnih zahtjeva za izmjenom I.Z., bez kojeg ,kako kaže Milanović “neće biti ni Hrvata u BiH.” Ne vide , jer ne žele vidjeti da je jedino pravo rješenje -građanska BiH, jer bi oni nacionalističke torove, atare, avlije…
RJEŠENJE JE GRAĐANSKA BiH, u kojoj bi svi građani bili ravnopravni, u kojoj bi svaki građanin mogao birati i biti biran.
Ali onda, dok su im puna usta Evrope, jedino pravo europsko rješenje za BiH u Zagrebu, Beogradu, Banja Luci i Mostaru proglase boșnjačkim nastojanjem za “muslimanskom, islamskom državom.” HRVATSKO, SRPSKI SATELITI, Dodik i Čović, po scenariju iz Zg. i Bg. bi neke etničke torove.
Samo građanska BiH može u Europu, u društvo suvremenih, suverenih, uređenih, demokratskih država.
Na političkoj sceni u BiH već 30 g. JE POLITIKA DVOJICA PROTIV JEDNOGA. Kao i proteklih dana u Neum,u, Milanović unaprijed rekao da od “Neuma neće biti ništa,” jer “Neum nije novi Dayton, ni nova Jalta.” A upravo on prvi stalno govori i radi na “novoj Jalti” o Bosni, podjeli hrvatsko/srpskih “interesnih sfera.” Već viđeno!
Hrvati i Srbi protiv Bošnjaka.
Dodik veći Srbin I pravoslavac od od sv. Save I sv. Stefana Prvomučenika, a Čović veći Hrvat i katolik od blaženog Stepinca i sv. pape Vojtile zajedno.
Možda je problem Bošnjaka u tome što u islamu nema svetaca?

Share.

Leave A Reply