Čovićevi portali imaju rješenje: HDZ treba uvjeriti Bošku Ćavar da je dogovor bošnjačkih stranaka usmjeren protiv Hrvata

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zanimljivo je da niti jedna bošnjačka stranka, uključujući i stranke koje su osvojile 1, 2 ili 3 vijećnička mandata, nisu pokazale želju biti opozicija u Gradskom vijeću Mostara. Sve žele pod jedan kišobran – s jednim ciljem – da Bošnjak bude gradonačelnik, piše u paničnom komentaru mostarski portal HMS, blizak Čovićevom HDZ-u.

Mostarski portal HMS savjetuje predsjedniku HDZ-a Draganu Čoviću da pod hitno ponudi koaliciju Hrvatskoj republikanskoj stranci i da na svoju stranu pridobije vijećnicu Bošku Ćavar te da za gradonačelnika imenuje doktora Marija Kordića.

“Žele li se istinski izboriti da njihov kandidat dr. Mario Kordić bude izabran za gradonačelnika Mostara, HDZ-ovci trebaju prestati kukati i povući dva ključna poteza. Sada kada je jasno da SDA ne želi koaliciju s HDZ-om kako bi se osigurala dvotrećinska većina, po statutu, nužna za usvajanje svih važnih odluka, već okuplja sve bošnjačke stranke, kako bi HDZ izbacila iz vlasti, jedini HDZ-ov odgovor je da ponudi koaliciju HRS-u i okupi sve hrvatske vijećnike. A to znači da pokuša uvjeriti i Bošku Ćavar da je dogovor bošnjačkih stranaka napravljen na štetu Hrvata i da ga ne podrži. Što je lako argumentirati”, piše HMS.

 

Share.

Leave A Reply