Danas suđenje Davoru Dragičeviću: Lukač, Ilić i Ćulum traže po 8000 KM

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Danas će u Osnovnom sudu u Banjaluci biti održano pripremno ročište po tužbi Dragana Lukača, Darka Ilića i Darka Ćuluma protiv Davora Dragičevića, a radi naknade štete zbog klevete.

“Tužba je podnesena 21.5.2018. godine, a ista je proširena u novembru 2018. godine. Tužbom se navodi da su Lukač, Ilić i Ćulum porodični ljudi, visokih moralnih kvaliteta, ugledni građani zajednice koji časno,pošteno i predano obavljaju najviše državne funkcije. Od Davora Dragičevića tužbom se traži da na ime učinjene štete isplati Lukaču, Iliću i Ćulumu po 8000 KM” saopšteno je iz Pokreta pravde.

Lukač, Ilić i Ćulum tužili su Davora Dragičevića, oca stradalog 21-godišnjeg mladića Davida čiji slučaj nikada nije riješen, “radi pretrpljenih duševnih bolova nastalih usljed povreda ugleda i časti zbog klevete iznijete u javnosti”.

Davor Dragičević je u više navrata optuživao njih trojicu da zataškavaju ubistvo njegovog sina Davida, koji je nestao 18. marta 2018. godine, a njegovo tijelo pronađeno je na ušću Crkvene u Vrbas 24. marta te godine.

Share.

Leave A Reply