Djevojka mu preminula na rukama: “Čuli smo da je Kristini naglo pozlilo”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Okolnosti pod kojima je umrla 40-godišnja frizerka Kristina Z. P., koja je u beživotnom stanju dovezena u KB Sveti Duh u Zagrebu, još se uvijek utvrđuju.

Nju je u srijedu oko 2.15 sati automobilom u bolnicu dovezao njen 23-godišnji dečko David B., no unatoč brzoj ljekarskoj intervenciji nisu je uspjeli reanimirati. Dežurni ljekar je konstatirao smrt, nakon čega je njeo tijelo prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom otkrilo od čega je umrla.

Mladić je, pak, odveden u policijsku stanicu na kriminalističko istraživanje kako bi policija rekonstruirala tok tragedije, a navodno je do nje došlo nakon konzumiranja opijata.

Nakon pretresa automobila i doma, i ovisno o ishodu kriminalističkog istraživanja kao i rezultatima obdukcije, ovisit će eventualna kaznena odgovornost mladića kojem je djevojka umirala pred očima.

U mjestu pokraj Krašića gdje su živjeli ostali su zatečeni viješću. Baš kao i njegova porodica.

“Šokirani smo Kristininom smrću. Čuli smo da joj je naglo pozlilo i da ju je David odmah odvezao u bolnicu u Zagreb. Javio nam je da je umrla u bolnici”, rekao je za Jutarnji list jedan ukućanin.

Share.

Leave A Reply