DODIK JE KONSTRUKTIVAN, A KOMŠIĆ I DŽAFEROVIĆ RUŠILAČKI FAKTORI.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

MILANOVIĆ:

” DAYTON JE PARADAYTON, KOJI SE PRETVARA U PARADENTOZU. ”

” KRŠE GA KOMŠIĆ I DŽAFEROVIĆ”- “Dodik je dobronamjeran”

Od tri člana Predsjedništva, dva člana, Komšić i Džaferović
” aktivno krše Dayton,” rekao Milanović novinarima u Splitu komentirajući Dodikovu inicijativu da hrvatski, srpski i turski predsjednici budu posrednici u pregovorima o budućnosti BiH.
Dodikovu inicijativu smatra” dobronamjernom, ” ali ona nema realne izglede jer joj se protive druga dva člana Predsjedništva., koji “uporno ruše Dayton.”
Predsjednik RH naglašava da dva člana Predsjedništva BiH, ne vjeruju Hrvatskoj, a “kada vam netko kaže da ste zločinac, agresor, da ste htjeli anektirati Bosnu, da ste organizirali UZP, to ne samo da je laž, nego je i loše za naše odnose, i to znači znači da vam se ne vjeruje. ” A sve je “laž i ono o zločinu i agresiji.”
ALI “KADA JE A. IZETBEGOVIĆU PRIMIO NAJVIŠE ODLIKOVANJE OD TUĐMANA, ONDA JE TO BILO U REDU,” a nekoliko godina kasnije “njegovi nasljednici i politički partneri govore da smo htjeli raskomadati BiH.” Stoga, “neka se oni dogovore međusobno, a u međuvremenu neka ne krše prava konstitutivna naroda, prije svega Hrvata.” Pa su od Daytona “napravili PARADAYTON, koji se pretvara u-paradentozu. ”

ZATO JE PREDSJEDNIK RH IMAO SAMO RIJEČI HVALE ZA SVOG ČESTOG GOSTA M. DODIKA
koji je “svojom inicijativom samo ukazao na neodrživost postojeće situacije u BiH.”
JER, “Nama ne treba novi Dayton, samo se treba pridržavati postojećeg, koji nije propao, samo se ne poštuje, krši se., a krše ga, prema Predsjedniku RH, “preostala dva člana Predsjedništva, Dodik samo na to upozorava. ”

ETO BOSANCI ČULI STE, DODIK JE KONSTRUKTIVAN, A KOMŠIĆ I DŽAFEROVIĆ RUŠILAČKI FAKTORI.
A i RH nije bila agresor u Bosni, nije ju htjela anektirati, nije vodila zločinačke politiku, nije bilo UZP-a, a vi ste krivi što je Dayton propao.
” PARADAYTON, koji se pretvara u – PARADENTOZU,” jer ga krše vaša dva člana Predsjedništva, Komšić i Džaferović. Dodik ni kriv ni dužan.
INFORMACIJA IZ PRVE RUKE, OD PREDSJEDNIKA RH ZORANA MILANOVIĆA.

Facebook status Nade Satrijaš Al  Issa

Share.

Leave A Reply