DODIK UPUTIO SAUČEŠĆE PORODICI “Mićo Mićić je bio veliki patriota koji je obilježio razvoj Bijeljine”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, ističući da je Mićić bio veliki patriota, ali i lokal patriota, čovjek koji je radio za dobrobit Republike Srpske i Bijeljine, ne žaleći sebe do posljednjeg trenutka.

Sa žaljenjem sam primio vijest o smrti Miće Mićića. Upućujem vam izraze iskrenog saučešća povodom ovog velikog gubitka za vašu porodicu, jer je Mićo bio odan suprug i otac koji je živio za svoju porodicu, ali i za svoj grad i Republiku Srpsku. NJegova smrt je veliki gubitak ne samo za vas, njegove najbliže, već i za Bijeljinu, za Republiku Srpsku i za sve nas koji smo ga poznavali i s njim sarađivali – istakao je Dodik.

On je ocijenio da je jedina utjeha u ovom trenutku i velikom bolu da će Mićo Mićićo ostati upamćen kao čovjek koji je obilježio razvoj Bijeljine, a njegov lični pečat vidljiv je na svakom koraku i svakoj ulici u gradu koji je postao sredina po mjeri svakog čovjeka, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Share.

Leave A Reply