‘Dojim svog dečka, ali nama u tome nema ništa seksualnog’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gledatelji su ostali šokirani nakon što se u dokumentarcu ‘Dojim svog dečka’ moglo čuti odraslog muškarca kakao siše mlijeko iz partneričine dojke. Oni kažu da se tako povezuju…

U dokumentarcu britanskog Channel 4, Tip rođen u Koreji i njegova partnerica Button, koji sada žive u SAD-u, objasnili su kako dojenje odraslih ne vide kao ‘fetiš’.

Međutim, dodali su kako na internetu prodaju videozapise koji pokazuju kako on njega doji.

Ljudi koji su gledali dokumentarac ostali su užasnuti kad su vidjeli Tipa kako leži preko Buttoninog krila na sofi i kako se ‘zakačio’ na njezinu dojku, dok je kamera zumirala i bilježila svaki zvuk dok je sisao.

– ‘Zvukovi sisanja i škripanja jednostavno su previše. Mene to nikako ne može napaliti, samo potpuno ohladiti’, napisao je jedan komentator, dok je drugi dodao: ‘Napravim grimasu kad to s*** počne’.

24sata

– O bože. Taj zvuk!!! Taj zvuk!!! – napisao je treći, a četvrti se složio: ‘Zvuk odraslog čovjeka koji siše mlijeko iz grudi će me progoniti’,

Opisujući kako se osjeća zbog svega, Button je rekla: ‘Uvijek ćemo izdvojiti vrijeme za dojenje jer nam je to emocionalno i fizički važno’.

24sata

– Osjećaj je kao utonuti u toplu kupku, pravo zadovoljstvo. Tad se osjećam povezanija s njim nego u bilo kojem drugom trenutku. To je nevjerojatno intimni čin. Osjećam se tada jako zaštitnički prema Tipu – dodala je.

Često odgovaraju i na pitanja znatiželjnika na internetu, piše Daily Mail.

Kao odgovor jednoj osobi koja je bila zaintrigirana okusom mlijeka, Tip je objasnio da je to kao ‘hladno mlijeko od žitarica… mlijeko s malo šećera’.

– Ponekad mogu osjetiti okus alkohola ako smo prije puno pili – objasnio je.

Tip je nastavio objašnjavati kako je napušten u korejskom sirotištu i rekao: ‘Nisam bio dojen kao beba, što je vjerojatno razlog zašto me to sada toliko privlači kao odraslu osobu’.

24sata

Također, par je u dokumentarcu snimljen kako nakon večernje smjene odlaze doma iz skladišta u kojem zajedno rade. Na snimci se čuje Button kako Tipu govori da ju strašno bole grudi i da bi voljela podojiti ga u autu, na što Tip odgovara da bi to radije radio doma gdje se može opustiti i uživati.

24sata.hr

Share.

Leave A Reply