Dok Milan Tegeltija uživa u tropskim vrućinama na Maldivima, pravosuđe BiH, koje je uništio, kao i građani BiH, smrzavaju se na -5

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tegeltija se nada funkciji Ministra pravde u Vladi RS

Milan Tegeltija, bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta, trenutno se nalazi na Maldivima, na godišnjem odmoru, gdje uživa plodove uništenja pravosuđa BiH, koje je izvrsno naplatio.

Tegeltija je ostavku na mjesto predsjednika i člana VSTS podnio 20.12.2020., a trenutno je u statusu sudije Osnovnog suda u Banjaluci.

Prema novinarskim izvorima, odmah nakon što je obavio formalnosti oko odlaksa iz VSTS otišao je na godišnji odmor; Odlučio je da “prezimi” na Maldivima do rekonstrukcije Vlade RS, koja bi trebala da se desi oko prvog marta.

image

Tegeltija uživa na Maldivima sa suprugom / Facebook

Tegeltija se nada funkciji Ministra pravde u Vladi RS.

Naravno, pitanje je otklud Tegeltiji toliki novac da može, svako malo, otići na neku atraktivnu svjetsku destinaciju? Pa od poslova uništenja pravosuđa BiH, koje je on uspješno izveo i još uspješnije naplatio.

Onog trenutka kada Tegeltiju pravosudni organi BiH presude na nekoliko stotina godina robije znaćemo da je počeo oporavak tog stuba društva. Do tada, sve je i dalje, u najvećoj mjeri, trulež i optrovni mulj, piše novinar Slobodan Vasković na svom blogu.

Share.

Leave A Reply