Doktor za rock'n roll Aljoša Čampara u Cazinu na sastanku sa Asda

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Vita plus” privatni univerzitet u vlasništvu Admira Hadžipašića – Masirače je dobio novog doktora nauka. To je Aljoša Čampara. Doktorirao je rock'n roll. U komisiji su mu bili Rifet Hozanović, osuđenik iz Merhameta i siva eminencija Asda, Nermin Kljajić ministar MUP-a USK-a i gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević čija je supruga radila u trgovačkoj firmi “Vita plus” koja se bavila štampanjem i proizvodnjom lažnih diploma.

Otkud pošteni Aljoša u ovako nepoštenom društvu?

Neki vele – ukrupnjava političke snage, drugi jopet da vršlja oko Kambera i Rošića jer su mu dobro natrljali uši. Bilo kako bilo Kamber i Rošić će morati novopečenog doktora oslovljavati s gospodine doktore na narednim sjednicama Parlamenta F BiH.

Brzina kojom je Aljoša doktorirao na temu rock’ n rolla ostavila je bez teksta i slavnog Milića Vukašinovića, koji je u svome stilu prokomentirao Čamparin boravak u Cazinu:

Ostaje još da se vidi šta će to Aljoša okrupniti a šta istražiti? “Vita plus” i kriminal vezan oko njega zasigurno neće. Jer komisija mu je vezana za pomenutu praonicu para!

Tekst je satiričnog karaktera!

 

Share.

Leave A Reply