EDIN NE VJERUJE ŠTA MU SE DOGAĐA: Roma želi odmah prodati Džeku, ponudila ga je Francuzima i Englezima, a njegova želja bi ga mogla skupo koštati…

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sve bi trebalo biti gotovo do 1. februara, kada će biti okončan zimski prelazni rok.

Sukob s trenerom Paulom Fonsecom doveo je do toga da ga se klub želi riješiti i bh. napadač je ponuđen brojnim klubovima.

Neće biti nikakvo iznenađenje ako Džeko do kraja zimskog prelaznog roka napusti rimski klub, koji je očigledno odlučio da im Edin više nije potreban.

Brojni klubovi se povezuju s Džekom. Najviše Inter, PSG, Juventus, ali i West Ham.

No, Džeko ne bi išao nigdje iz Rima. On bi, prema pisanju italijanskih medija, najradije ostao u klubu, a to je i njegova supruga Amra istakla u intervjuu od prije nekoliko nedjelja.

No, ostanak u Romi bi značio i velike neprilike. Corriere dello Sport tvrdi da je Edinu već rečeno da neće ostati kapiten i da će traka pripasti nekome drugom.

Fonseca smatra da se Džeko ne ponaša kapitenski i traka navodno neće biti na njegovoj ruci ako ostane u klubu. Isti izvor tvrdi da bi mogao biti i sklonjen iz ekipe na duži period, a to bi za njega bio najveći udarac u karijeri, jer bi ga to prisilio da sam napusti klub.

Roma bi međutim najradije da proda Džeku i da sve na kraju sve mirno završi. Pokušavaju ga se na sve načine riješiti i na tome će raditi u narednih sedam dana.

Sve bi trebalo biti gotovo do 1. februara, kada će biti okončan zimski prelazni rok.

Share.

Leave A Reply