Evo Vučića, evo i vakcina, jesmo šuge da je milina

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Evo Vučića, evo i vakcina

Jesmo šuge, da je milina

Tako bi nekako trebala počinjati covid himna U BiH. Nema vakcina niti vakcinacije, ugrožene su sve tri nacije. Novca će uvijek biti za korumpirane političare, njihove skupe automobile u koje mogu udobno smjestiti svoje debele guzice. Za narod nema ništa. Ni za vakcine, niti bilo šta drugo. Inače bolesnu djecu liječimo prikupljajući sredstva u humanitarnim akcijama. Država se o nama brine tek toliko da ne pokrepamo od gladi. Kako i neće kad nema bolje krave muzare od nas.

I tako u nesnalaženju domaćih političara,njihovoj nesposobnosti i bezvoljnosti pojavljuje se Aleksandar Vučić. U njegovoj pratnji 10 hiljada vakcina. Da nas još više ponizi. Posere se po nama. Nije mu dovoljno bilo što je tokom agresije na BiH nosio pušku po brdima više sarajeva prateći ratnog zločinca Vojislava Šešelja.

Sad nas Vučić, vuk u jagnjećoj koži, spašava s 10 hiljada vakcina. Mi trebamo zaboraviti prošlost, genocide i biti zahvalni na vakcinama. Spašava nas Vučić od koronavirusa. Jesmo posrani, svaka nam čast. On nam meće a mi sa zahvalnošću primamo!

Share.

Leave A Reply