Fuad Kasumović pozitivan na koronavirus

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović pozitivan je na koronavirus, objavljeno je na Facebook stranici gradonačelnika Zenice.
Kasumović je u poruci javnosti kazao da kao legalista i čovjek čiji su potezi javni i informaciju o pozitivnom testu na koronavirus želi podijeliti javno.

“Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovjek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na COVID-19 i da je rezultat pozitivan. Posljednja 72 sata, od kako sam posumnjao u simptome koronavirusa, nalazio sam se u kućnoj izolaciji, nisam prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti sam održavao vlastite. Uvjeren sam, kako sam i ovim činom pokazao svoju odgovornost prema časnoj funkciji koju obavljam i prije svega, prema svojim sugrađanima do čijeg mi je zdravlja veoma stalo”, napisao je Kasumović.

Dodao je da se osjeća dobro i da se pridržava ljekarskih uputa.

“U narednih 10 dana bit ću u samoizolaciji i pokušati se čim prije oporaviti od koronavirusa i vratiti se svojim redovnim aktivnostima u vođenju naše Zenice”, poručio je Kasumović.

Klix.ba
Share.

Leave A Reply