GO HDZ Mostar svakog sata šalje isto saopštenje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar svakog sata šalje isto saopštenje u kojem poziva CIK da konačno objavi rezultate lokalnih izbora u Mostaru.

“Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar osuđuje politički kompromitirano Središnje izborno povjerenstvo BiH te ih ovim putem pozivamo da konačno objave ukradene rezultate lokalnih izbora za Grad Mostar”, navodi se u priopćenju mostarskog HDZ-a BiH.

Prošlo je, navodi se dalje, točno 61 sat (62, 63 …) od zatvaranja biračkih mjesta, a postupak brojanja glasova još nije okončan što “izaziva veću bojazan u ispravnost izbornog procesa i potvrđuje teze o kompromitiranosti Središnjeg izbornog povjerenstva BiH”.

Ovakvi potezi, smatraju u HDZ-u BiH, stvaraju bespotrebne tenzije i zabrinutost da legitimna izborna volja građana i konstitutivnih naroda može biti izigrana od strane državnog tijela zaduženog za organiziranje i provedbu izbora.

“Pozivamo javnost da narušeni izborni proces u Gradu Mostaru spasimo zajedničkim snagama i raspoloživim demokratskim sredstvima”, poručili su iz GO HDZ-a BiH Mostar.

(Vijesti.ba)

Share.

Leave A Reply