Gorica Dodik odgovorila Stanivukoviću: Ja se ne slikam i ne družim s kriminalcima

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Za razliku od tebe, ja se ne slikam i ne družim s kriminalcima, narkodilerima, starletama i rijaliti učesnicima.

Ovako je na Tviteru odgovorila kćerka Milorada Dodika Gorica na navode gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da je na skupu SNSD-a u Goričinom društvu bila i glavna republička zdravstvena inspektorka Inspektorata RS.

– Da znaš nešto, ne bi zdravstvenog inspektora vezivao za imovinska pitanja – napisala je Dodikova uz sliku Stanivukovića sa Ćulumima, za koju su pojedinci tvrdili da se radi o montaži.

Podsjećamo, Stanivuković je večeras objavio sliku Gorice Dodik sa Matijevićevom i Sanjom Vulić na skupu “Živjeće Srpska” koji je sinoć održan na Кozari.

– Sa lijeve strane na fotografiji nalazi se glavni republički zdravstveni inspektor, žena koja je poništila rješenje inspekcije Grada o zatvaranju Agapea, lokala koji je radio uprkos zabrani rada, a čiji je vlasnik žena u sredini – Dodikova kćerka. Na istom skupu je bila i ministrica koja svim snagama brani ugostiteljski objekat Кajak od rušenja. Ovo je jasan primjer privatne države čiji je rok trajanja još godinu dana – napisao je Stanivuković.

Insajder.in

Share.

Leave A Reply