HAOS NA SAVSKOJ REGATI Mačetom povrijedio više osoba, ljudi bježali na sve strane

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Goran Đ. uhapšen je zbog sumnje da je juče prilikom održavanja Savske regate u mjestu Rača kod Bijeljine mačetom povrijedio više osoba, potvrđeno je za Srpskainfo.

Tokom regate dešavao se pravi haos i došlo je di narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba, te je tom prilikom Goran mačetom povrijedio nekoliko osoba.

Nijedna osoba nije životno ugrožena, ali ih je više medicinski zbrinuto u Medicinskom centru Bijeljina.

Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, policijski službenici aktivno su sprečavani u primjeni svojih policijskih ovlaštenja i tom prilikom su bili prinuđeni da upotrebe sredstva sile. Tom prilikom uhapšen je G.Đ. koji je  identifikovan kao jedan od učesnika događaja, dok se za drugima učesnicima intezivno traga. Većina osoba je pobjegla sa lica mjesta, kako kopnenim, tako i vodenim putem – pojasnila je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

U toku je rad na prikupljanju svih potrebnih činjenica i dokaza,  kao i na identifikovanju svih osoba koje su učestovale u navedenom događaju.

 

Share.

Leave A Reply