“Hoće li opet SDA spasiti zločinački HDZ i limenog Hrvata Dragana Čovića”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Hoće li opet SDA spasiti zločinački HDZ i limenog Hrvata Dragana Čovića” pitanje je od značaja za sve što se dešavalo u minulom vremenu.
Limeni Hrvat (aluminijski , kockarski, krimogeni)Dragan Čović je ponovo u roli gdje je glavni negativac, zapravo uloga koju obožava.
Tokom njegovog boravka u pritvoru prije nekoliko godina za kriminal, glavnu dobranu je imao u političarima Sarajeva.Sta sad.
Limeni Dragan ili BiH, pitanje je za BiH.
Šta sad.
Bakir Izetbegović ako ovaj put izabere Dragana Čović sigurno će i putovati sa njim kao zločinac i kriminalac koji je podrivao BiH.
Ako Bakir izabere ISTINU i bude znao čitat presudu u Hagu u kojoj je Franjo Tuđman bio načelu UZP kao predsjednik Republike Hrvatske, zapovjednik oružanih snaga ali i predsjednik HDZ iz kojeg proisteklo to zlo, onda je dobro svima u BiH i Hrvatskoj, ali ako bude šutio kao sto to obićno čini onda je ZLO i Hrvatskoj i BiH .
HDZ je konstanta koji ruši i razbija BiH i čini strašan zlodjela Bošnjacima i Hrvatima u BiH ali i Hrvatskoj što je sve potvrđeno u presudi u Hagu.
Ipak, ipak možda je financijska dobit važnija od moralne, što ćemo znati narednih dana.
Limeni Hrvat vidi spas samo u Sarajevu i nigdje drugo jer samo tu je imao punu potporu kad je bio gotov.
Ako SDA sa Bakirom Izetbegovićem da podršku Limenom Draganu onda nek zna da više nema SDA u Travničkom, mostarskom i zeničkom kantonu.
SDA mora se jasno i glasno izjasniti putem svojih političkih funkcionera da li je za BiH cjelovitu ili je Limenog Dragana i trenutno stanje..
Ljubav veze vas..
Ljubav za koju naroda zna ali nikako ne vjeruje. Sad je trenutak da se sve sazna..
Limeni Dragan je oslonac onima koji su činili GENOCID..
SDA i Bakir kao predsjednik SDA se mora urgentno očitovati o ISTINI u aluminijumu a nikako kao spasitelji.
Glupa teorija ” Sile zla će se umoriti” je zapravo dovela nas u katastrofu.
“Sile ZLA se moraju tjerati, proganjati i procesuirati ” je ISTINA…
Svaki mlak odgovor SDA a posebno Bakira Izetbegovića je crta koja se više neće trpjeti.
BIH je domovina onih koji su je obranili krvlju i jača je no ikad, ali ISTINE radi nikad nije imala smušeniji politički kadar koji je gotovo utukao dostojanstvo bosanskog duha.
Pitanje je sad.
Sramotna je politika koja sarađuju s presuđenim ZLOČINCIMA…
Bakir zna sve i kao sto kaže “NAROD ZNA”.
Čekamo vas na Limenom Draganu !!!!

Pao je davno Limeni …..
Ako budete branili padate i vi …
Stupni Do, Ahmići, Mostar, Gornji Vakuf, Novi Travnik, Busovača , stolac, Konjic, Ljubuški….i zapravo svaka stopa BIH nikada vam neće oprostiti…
Pitanje je sad……
“Sile Zla se ojačale tako lošom kukavičijom politikom” mudrost šutnje kad te neko tuče po glavi je kukavučluk i izdaja koju nikad nečemo trpjeti u našoj domovini..

Reporter Akif Agić

Share.

Leave A Reply