“Imam u kapitalu deset miliona i para vreću” Kemal Malovčić ŽESTOKO ODGOVORIO onima koji tvrde da je propao zbog korone (VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Unovom video klipu, u društvu muzičara i prijatelja Damira Šabića Fazle, Malovčić je žestoko odgovorio zlim jezicima i pojedinim medijima koji tvrde da je propao i da zbog pandemije prodaje imovinu, počev od diskoteke koju posjeduje u rodnom Sanskom Mostu.

– Nije mene ubila korona. Ja sam moje sve završio. Dušmani pričaju „zašto nije čuvao“. Ja sam sve sačuvao. Ja imam u kapitalu deset miliona vrijednosti, imam para vreću – kaže Malovčić.

Nije rekao u kojoj valuti je cifra od deset miliona, ali možemo pretpostaviti da se radi o evrima, u kojima plaća račune u Beču, u kome živi još od početka devedesetih godina.

Legendarni pjevač “Južnog Vetra“, koji uveliko gazi osmu deceniju života, poznat je i po tome što se čitav život vozi u “mercedesu“. Ovaj put kaže da ih ima tri komada, i u svom stilu dodaje:

– Kemura je efendija. A, diskoteku, možda ću prodati, možda neću. Meni ne trebaju pare, prodaće je moja djeca poslije mene. Ništa se ne žurim, nisam pao. Obezbijedio sam se na vrijeme i odmaram. Evo, hodam po Beču, snijeg pada, džepovi puni – poručuje Malovčić koga generacije pamte po neprolaznim hitovima “Okreće se kolo sreće“, “Rekla si mi da ne voliš timu“, “Došao sam samo da te vidim“ i stotinama drugih koje je snimio u karijeri dugoj više od 50 godina.

 

 

Share.

Leave A Reply