„Incko im produžio politički vijek” Miličević smatra da krize najviše odgovaraju Dodiku i Izetbegoviću

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stiče se utisak da je Inckov zakon donesen i ciljano da bi se produžio politički vijek Milorada Dodika i Bakira Izetbegovića jer je već odavno poznato da krize ovakvog tipa njima najviše i odgovaraju, izjavio je dr Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS.

Prema njegovom mišljenju, zakon je sporan i njegovo nametanje je nešto što nam je u ovom trenutku bilo najmanje potrebno.

– Poenta svega je da ovaj zakon neće donijeti ništa opipljivo nikome pa čak ni onima koji su ga toliko željno iščekivali. Da li će taj zakon donijeti veće plate, penzije, bolji obrazovni sistem, kvalitetnije pravosuđe, zdravstvo, članstvo u EU? Neće – saopštio je Miličević.

On je naglasio da ne vidi smisao nametanja ovog zakona koji je samo izazvao tenzije i ionako vrelu političku situaciju podgrijao do usijanja.

– Ovaj zakon će izazvati još veći revolt i nezadovoljstvo kod srpskog naroda, a Valentin Incko će ostati upamćen kao neko ko je iz ličnih ili iz profesionalnih razloga pokušao da uradi nešto ali je izazvao ogroman kontraefekat – rekao je predsjednik Glavnog odbora SDS.

Share.

Leave A Reply