Inspektorka koja nije dala da se zatvori Agape, na skupu sa Goricom Dodik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon što je nedavno izašla na teren i gradskoj inspekciji nije dozvolila zatvaranje restorana Agape, iako je radio uprkos epidemiološkim mjerema koje su bile na snazi, glavni republički zdravstvani inspektor Milica Matijević, juče se na skupu SNSD fotografislala sa vlasnicom pomenutog restorana Goricom Dodik.

– Sa lijeve strane na fotografiji nalazi se glavni republički zdravstveni inspektor, žena koja je poništila rješenje inspekcije Grada o zatvaranju Agapea, lokala koji je radio uprkos zabrani rada, a čiji je vlasnik žena u sredini – Dodikova kćerka. Na istom skupu je bila i ministrica koja svim snagama brani ugostiteljski objekat Кajak od rušenja. Ovo je jasan primjer privatne države čiji je rok trajanja još godinu dana.– napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, uprkos tome što je u aprilu bio zabranjen rad ugostiteljskim objektima, osim u otvorenom dijelu, odnosno baštama kafića, restoran Agape je radio iako se nije radilo o bašti. Gradska inspakcija je izašla na teren, ali je ubrzo poslije toga došla i inspektorka Matijević koja nije dozvolila da se pomenuti objekat zatvori.

Ona je tada poručila da Republički inspektorat nije neka politička opcija i kako kaže ne dozvoljavaju da ih u političke vrtloge bilo ko uvlači.

– Apelujem i molim Gradsku upravu da ne zloupotrebljava inspektore. Mi smo državni službenici i treba da radimo savjesno, odgovorno i profesionalno – istakla je Matijevićeva.

Insajder.in

Share.

Leave A Reply