Ivan Begić kontroliše Sanju Vulić na izborima u Doboju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Najmlađi odbornik u Skupštini Grada Banjaluka Ivan Begić (PDP) najavio je da će biti posmatrač na ponovljenim lokalnim izborima u Doboju i to na biračkom mjestu na kojem glasa poslanica u Parlamentu BiH Sanja Vulić (SNSD).

Naša ekipa, koja je dobila izbore u Banjaluci ide na dan izbora u Doboj, da prati izborni proces. Lično sam tražio da budem posmatrač na biračkom mjestu Sanje Vulić poručio je Begić i dodao da je potrebno je da sami sebi dokažemo da izbori moraju biti volja građana, a ne, kako je naveo, “čuvenog doiksavanja glasova, bugarskog voza i zamjenebiračkog materijala”.

Ovo faktički znači da će se na dan izbora na biralištu uživo sresti dvoje mladih lavova naše političke scene. Sanja Vulić, poznata je kao vatrena obožavateljka imena, lika i djela Milorada Dodika, a naročito po izjavi da je Dodik za nju “i Titot i Bog”.

Kada su u pitanju minuli lokalni izbori, Vulićeva se proslavila kao kandidatkinja za odbornicu koja je osvojila ubjedljivo najviše glasova u cijeloj BiH, čak 22.245. Kako su prenijeli brojni mediji, na nekim biračkim mjestima, koja su imala rekordnu izlaznost, svi birači su glasali za nju, što je, uz mnoge nepravilnosti, izazvalo sumnje i podstaklo CIK da odluči da se izbori u Doboju ponove.

S druge strane, mladi frontmen PDP-a, inače blizak saradnik gradonačelnika Banjaluke Draška Stanovukovića, javnosti je poznat po brojnim ekstravagantnim performansima. On je, između ostalog, sa autoputa Banjaluka -Doboj skinuo slike Milorada Dodika i Aleksandra Vučića i natpis “Svjetlo na kraju tunela”, javno tražeći da se objavi, ko je i po čijoj odluci, te transparetne postavio.

Mnogi se sada pitaju šta će se dogoditi ako se Begić i Vulićeva na dan izbora sretnu na biralištu.

-Iskreno, ne mogu dočekati susret sa Sanjom Vulić. Mislim da će taj susret da obilježi izbore u Doboju – rekao je Begić za Srpsakinfo i dodao da će kao posmatrać na izborima biti visoko profesionalan u svemu “pa i kada je u pitanju susret sa političkim neistomišljenicima”.

Share.

Leave A Reply