IZBORI ILI REIZBORI

Pinterest LinkedIn Tumblr +


AAtuelnu političku situaciju i rastuće velikosrpske i velikohrvatske tenzije komentarisala je naša operna diva Margit Tomik Levy. Njen status prenosimo u cijelosti:

Po svoj prilici bez motika, kolaca i pajsera, nece biti izbora. Nezamislivo je svakome na kugli zemaljskoj, da ministar odbija isplatu prvog dela troškova za organizaciju izbora. U svakoj državi na svetu bi tog ustašiodnog ministra i njegovog poglavnika zapalili na smetljištu. Kod nas se šuti. CIK-ovci su se obratili za pomoc OHR-u da im to reši SS Sturmbannführer Schmidt. Taman posla. HDZ NDH-B i Treci Rajh su u najboljim poslovnim odnosima. Skoro braca. Taj bandit nije do sada baš ni na šta reagovao do danas. Uživa mrcina u carskom položaju, skuplja lovu za sigurnu starost isto kao Incko.
NDH-B poglavnik Čović je najavio da ukoliko ga ne postave za doživotnog predsednika države, gotovo je sa izborima. Ponovice isto što je uradio u Mostru. Opet niko ništa. Ni USA, ni EU a ni mi. I evo ga, realizuje pretnju. Njegov licni cistac kaloša i smrdljivih tena, NDH-B stožerni vodnik Bevanda neda pare. Nema para, nema izbora. I tako oni misle dok se sve ne raspadne. Smrdljivi upišanko Milanović je proglasio Dodika nezamenjivim saradnikom u realizaciji zacrtanih planova. A, plan je rasturiti BiH, podeliti je između sebe a najmnogoljudniji narod sprcati na 23% teritorije…
Šta nama preostaje? Uzalud se nadati da se konacno narod probudi i uzme u ruke prigodan alat (gore pomenut) za temeljitu rekonstrukciju sistema. Nije to isti narod kao onaj od pre 30 godina. Ovi danas su lenje beskorisne kukavice. Ocekuju da nam pomognu EU, USA, UN… Ma haj`te molim vas. 25 godina nas gledaju kako sve dublje zapadamo u živo blato u koje su nas oni sami u Dejtonu naveli. Ako vam nije ništa jasno ni nakon kobajagi sankcija, e onda, šta cu vam ja uzalud pricati. Dodik sve besniji, ATV, hvala na ispitivanju, radi kao dragstor, Tegeltija bezbrižno muca i pljucka neke sekretarice… Vucić preko Pinka porucio Escobaru da pazi šta radi inace bi se moglo saznati za neke starlete koje mu je nabacivao….
Samo nam još Bog može pomoci. Ja se svaki dan molim Bogu da se pobiju Hrvatska i Srbija. Da konacno saznamo ko je lider na Balkanu. Ko god da pobedi, mi građanski formatirani Bosanci bi profitirali. Svi naši Arkanovci, Šešeljevci, Dodikovci bi kao paravojska otišli na bojište pomoci kilavom hadumu Vulinu a isto tako ove Tute, Štele i ostali kockoglavi sa juga BiH bi pohrlili u pomoc nafiksanom vrhovniku. Rat kao rat, ili bi izginuli ili bi kidnuli u logistiku. Elem BiH bi bila mirna, nacisticki glasaci bi ostavili kosti na frontu a mi bi BiH uredili po svom.
Na slici je jedna od karti koja visi u kabinetima domacih izdajnika.

Molim vas komentirajte šta hocete ali bez slika i GIF-ova.

Share.

Leave A Reply