“IZVADIO SAM SINA IZ KADE I POKUŠAO DA GA OŽIVIM” Ispovijest oca dječaka (14) koji je tragično nastradao TJERA SUZE NA OČI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Slavko Tucakov (50) iz Mokrina, otac četrnaestogodinjeg dječaka, koji je prethodne noći nađen mrtav u kadi punoj vode, ćutke je ispred porodične kuće danas primao izraze saučešća.

Nesrećni otac potvrđuje za Kurir da je njegov mlađi sin M. T. prethodne noći, oko 20 sati i 15 minuta, otišao u kupatilo. Uživao je, pričao je otac glasom slomljenim od tuge, da se dugo kupa.

– Stariji sin otišao je do kupatila da mu kaže da požuri i da će uskoro početi prenos rukometne utakmice. Na njegove pozive nije odgovarao. Stariji sin me je probudio, nešto prije 21 sat i rekao da se mlađi ne javlja. Ranije sam legao, jer smo tog jutra imali svinjokolj. U kupatilu sam zatekao strašan prizor. Sin je bio potopljen u kadi punoj vode. Šta da vam pričam. Izvadio sam ga iz kade i pokušao da ga oživim vještačkim disanjem. Pozvali smo Hitnu pomoć. Došli su za petnaestak minuta. Reanimirali su ga dugo, sat vremena, ali bezuspješno – ispričao je Tucakov.

Nesrećni čovjek kaže da je tijelo njegovog mlađeg sina poslato na obdukciju.

– Ovo je nezamisliva tragedija. Ne daj bože nikome – tiho je rekao unesrećeni otac.

Dodaje da njihov gasni bojler ima petnaestak, možda i 20 godina.

– Sve je po propisu i dimnjak. Da nije možda vjetar koji je jako duvao vratio ugljen monoksid? Dugo se kupao. Vrela voda, para. Ne znam. Volio je sport, trenirao je tenis. Bio je atleta, a po konstitucij izgledao kao da je nekoliko godina stariji – ispričao je otac.

Share.

Leave A Reply