Izvinite na smetnji ali smrt mi kuca na vrata

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lana Bulatović, djevojka sa brojnim medicinskim dijagnozama, još jednom je apelovala za pomoć, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo. Lana, koja tvrdi da je u njenom liječenju dugom 21 godinu bilo je puno nelogičnosti i nepravilnosti, kaže da je očajna i da joj „smrt kuca na vrata“.

Sve veći broj djece, mladih ljudi traže prijeko potrebnu medicinsku pomoć. Uglavnom preko društvenih mreža i fondacija. Putem tih istih društvenih mreža novinar i bloger, Marko Marjanović ponovo je dobio pismo Lane Bulatović, djevojke čiji život zavisi od nas.

Lana Bulatović iz Kovina je kao djevojčica oboljela od dijabetesa, a bolest je toliko uznapredovala da je potpuno izgubila vid. Nakon više operacija očiju, stomaka i ruke, u borbi za život koju Lana hrabro vodi već 21 godinu, jedina nada je transplantacija bubrega i pankreasa.

Lani su sredstva potrebna za transplantacije, troškove putovanja na dijalize, za kontrolne preglede, za očne intervencije, medikamente, za tehnička pomagala, troškove putovanja na terapije, kupovine lijekova i pomagala, za operacije očiju, analize i preglede kao i za putne troškove i smještaj u inostranstvu.

– Izvinite na smetnji, moram da Vas zamolim za pomoć! Još uvek nisam na listi za transplataciju, a dogodilo se to da je jedan pacijent u nedelju dobio bubreg u KCS nakon samo tri meseca od razboljevanja. Slučajno smo iz istog mesta i znam o čemu se radi.

Od januara 2019. se borim za osnovno ljudsko pravo, ali ništa! Prethodnih mjesec dana jedva preživljavam i sve mi je lošije. Dobih i 20. dijagnozu, astmu.

Ne znam šta da radim i sve smo pokušali.

Smrt mi kuca na vrata i očajna sam – apeluje Lana Bulatović.

Pomozimo Lani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 645 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human645 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-537862-85

Uplatom na devizni račun: 00-540-0002893.5

IBAN: RS35160005400002893510

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Share.

Leave A Reply