Kod Udbine poginuli radnici pilane i 20-godišnji policajac: ‘Prepoznali su ih po radnim odijelima‘

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sudar dva automobila dogodio se na državnoj cesti D1, a troje putnika smrtno je stradalo. Trenutno je promet na tom dijelu obustavljen

U stravičnoj nesreći  koja se jutros u 6.30 sati dogodila u mjestu Jošani kod Udbine poginule su tri osobe, izvijestila je PU ličko-senjska. Kako smo neslužbeno doznali jedan od poginulih je Patrik Blažan (20), mladi policajac Postaje granične policije u Korenici koji je prije mjesec dana kao vježbenik počeo raditi u policiji nakon što je završio Srednju policijsku školu “Josip Jović” u Zagrebu.

Osim mladog policajca poginula su dvojica radnika pilane na Udbini iz Korenice koji su išli iz Korenice prema Udbini na posao prema pilani na kojoj su se zaposlili prije dva mjeseca.

– Javili su nam za nesreću i da su ih prepoznali prema radnim odijelima. Još ne znamo sve pojedinosti nesreće jer još uvijek traje očevid. Dvojica naših poginulih radnika bili su iz Korenice – rekao nam je u telefonskom razgovoru vlasnik tvrtke u kojoj su radili poginuli radnici.

Prema prvim policijskim informacijama, oba su automobila gospićke registracije, te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije.

Promet te tom dionicom državne ceste je obustavljen, a vozila se preusmjeravaju u Korenici prema Ličkom Osiku i dalje prema Gospiću i Gračacu, te obratno.

Općinska državna odvjetnica Tatjana Šimunić Adamović da će policijskim očevidom zbog kojeg je u prekidu promet cestom D1 policijski očevid zbog težine posljedica, rukovoditi Općinsko državno odvjetništvo.

 

Share.

Leave A Reply