Kraj SDP-a u Bihaću

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svemu dođe kraj pa i bihaćkom SDP-u. Odavno se ova stranka u prelijepom gradu na rijeci Uni odnarodila. Nedostatak bilo kakve ideologije, ne postojanje čak ni populizma dovela je SDP grada Bihaća na rub provalije. SDP ima svoju elitu i za nju se bori. Narod nek se iseljava. Njima je dobro. Glavni jahač SDP-ove apokalipse je mlađahni i nadobudni Adnan Habibija. Njegovo djelovanje se svelo na zabrane rada u trgovačkim centrima praznicima i dijeljenje karanfila uposlenicama u tržnim centrima. Jadnik kakoje ušaou tržne centre nikako da izađe.

Za to vrijeme ostale političke stranke i partije zadovoljno trljaju ruke. Jer SDP se prepolovio. Borba za SDP-ove glasače je počela. Svi će ih dobiti osim SDP-a. A tako i treba jer su se mlađahni Habibija i ekipa obavezali na slijepu poslušnost Nerminu Nikšiću kome su braća pripadnici genocidne VRS.

Uspio je Habibija otjerati i ugledne članove SDP-a. Iako SDP participira u aktuelnoj većini u USK, Bihać je zapostavljen. To odlično ide na ruku POMAK-u i aktuelnom bihaćkom gradonačelniku Šuhretu Fazliću.

ŠTA REĆI NEGO MINUT ŠUTNJE ZA BIHAĆKI SDP!

Share.

Leave A Reply