KRKAN OD LAKTAŠA I ŠVABO OD HITLERLANDA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Neki dan je krkan iz Laktaša opet skrenuvši pozornost svojim idiotskim ponašanjem, pokazao lice kopileta kojeg bi i ulicari bolje odgojili. Raditi u državnom aparatu a prezirati državu u kojoj se okotio (u nekom čumezu) je samo po sebi nemoralno. Primati platu od iste te države a raditi na njenom rušenju je izdajnicki cin i najteža krivicno delo. Primitivac je po definiciji đubre od čoveka, a krkan se vec usmrdeo. On je poglavica svih pokvarenjaka i primitivaca na svetu. Ja sam duboko ubeđena da taj idiot nikada ni jednu knjigu u životu nije procitao, da osim krkanske muzike nije ni cuo da druga postoji, da sem ukradenih ikona nema pojma šta je to slika, ukratko nekulturna propalica od koje se ništa smisleno ne može ocekivati. Uz to je ludak bezobrazan i bezobziran u izazivanju normalnog naroda i njihovih osecanja.
Osim nade da ce mu neko vrlo strog, sa kim se nije šaliti, izbiti iz glave plan da podeli Armiju BiH na SNSD četnićku Armiju, i Federalnu (opet razjedinjenu) Armiju, ne preostaje mi ništa pametnije. Ako uradi što je naumio i niko ga ne zaustavi, ja se selim u svoj segedinski dom. Ne treba biti puno pametan pa shvatiti da je pitanje trenutka kad ce poceti pucnjava i granatiranje. Meni je i ovaj prošli rat skratio život 10 godina. Novi mi ne treba.
Vrhunac primitivizma i vređanja države i njenih građana je njegova najava da ce u ponedeljak dovesti harmonikaša u zgradu Predsedništva. Ja se osecam poniženo, bedno.. nemocna sam a iz kože bih iskocila. Zar nam nije dovoljno poniženje što potpuno lud čovek hoda slobodno i bruka državu gde stigne. I zamislite, nigde nikakve reakcije politicara, novinara, prokletog Švabe Šmita (kojeg su doveli da asistira Dodiku i Čoviću) a ni naroda. Pocinjem se stideti svih vas. Pa pobogu napravite špalir oko Predsedništva. Ne dozvolite ni njemu ni harmonikašu a ni mrskom fašisti iz OHRa da uđu u zgradu. Bojkotujmo sve medije koji šalju ekipe na krkanove konferencije za štampu, koji prenose njegove idiotske izjave. Medijski mrak je ludaku najteža kazna… Eto mu TV Srne pa neka jedu g… zajedno. Narod RS je ojadio do te mere da više ni o cemu ne razmišljaju nego pate u sebi ili ga slede kao ovce. Em ih je pokrao em ne namerava da se tu zaustavi. Sablaznila sam se kad sam na toj ulicarskoj konferenciji za štampu cula da se on ne boji sankcija, da sankcije nece zaustaviti investicije u RS, uzimati ce kredite od Kine!!!!… On njima potura prekomerno zaduživanje kao investiciju. Nadam se da nu država BiH nece biti garant. Izvalio je i ostao citav (ali ne sav svoj) da RS nije ništa dužna EU nego je EU dužna Republici genocidnoj. On za stampedo mladih iz RS u EU optužuje EU!!!!! Ne beže oni od njegovog terora i mega kriminala, ni slucajno. Nedaj Bože. Vrbuju ih oni iz EU. Sve menađeri EU hodaju po RS u prelaznom roku i potpisuju predugovore sa školovanom mladeži… Ja budale, majko mila.

Margit Tomik Levy

Share.

Leave A Reply