Mektić: Dodik je težak milijardu! Ima još snimaka Tegeltije

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tegeltiju je najbolje što prije zaboraviti, iako kažu da u 40 dana nije loše pomenuti! Tegeltija manipulant! Godinama izmišlja razloge da je neko protiv njega! Tegeltija, moraš položiti račun za to što si uradio! rekao je Dragan Mektić, poslanik u Parlamentu Bosne i Hercegovine gostujući u Centralnom Dnevniku kod Senada Hadžifejzovića.

Senad: Žao mi je što Tegeltiju nisam pitao da li zna da ima još njegovih “snimaka”.

Dragan: Ima!

Senad: Da li mu je neko rekao da ima tih snimaka?

Dragan: Da!

Senad: Da li je to ucjena Tegeltije?

Dragan: Ne! Mene je snimao čovjek koji je sjedio sa mnom u društvu u kafani. Danas svako svakoga može snimiti, mi smo državni funkcioneri i moramo biti toga svjesni! Nemam ništa protiv da me neko snimi!

Senad: Sada Vam Tužilaštvo, oponenti, Tegeltija, mogu reći da govorite protiv njih jer ste na Sudu i svetite im se!

Dragan: Dodik nije odlaskom Tegeltije izgubio utjecaj u pravosuđu! Pao je dogovor da Mektića treba kompromitovati! Montirana je optužnica i za Osmicu! To je dogovor Tegeltije i Gordane Tadić! Političku korist od toga ima SNSD i HDZ! Oni su njihovi igrači, pod njihovim utjecajem.

Tegeltiju je najbolje što prije zaboraviti, iako kažu da u 40 dana nije loše pomenuti! Tegeltija manipulant! Godinama izmišlja razloge da je neko protiv njega! Tegeltija, moraš položiti račun za to što si uradio! Nateže se da da ostavku kao dijete na tuti!

Oleg Čavka ima disciplinski dosije, a Tegeltija ga je putem prvostepene i drugostepene Komisije oprao! Nije samo VSTV problem u pravosuđu.

Zbog ikone, Dodik mora doći u ruke Interpola! Ovo nije gaf, skandal, ovo je budalaština, glupost i osijonost jednog čovjeka! Dodik izgubio osjećaj za stvarnost, nije normalan! Izblamirao nas je. Znao je o kakvom se umjetničkom djelu i vrijednosti radi! Zna i kako je došao u posjed ikone. Ne može legalizirati ikonu. Razmišlja kako da nađe izlaz. Interpol će stati iza toga i morat će objasniti. Dodik je kriv za poraz! Okružio se lošim, nesposobnim, nekompetentnim ljudima. Vodio mešetarsku politiku od danas do sutra, dugo je trajala, rekao je između ostalog.

Više pogledajte u videu:

Share.

Leave A Reply