Mile i Gordana odličan su par

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kadija te tuži, kadija ti sudi. Sprega politike i pravosuđa nikad nije bila jača niti otvorenija. Toliko su se osilili da svoje veze, kriminal ili nerad uopšte ne kriju. Neviđena bahatost. A kako i ne bi bili kad nema nikakve reakcije naroda. Naroda kojeg bahata gospoda trebaju predatavljati na pozicijama na koje su postavljeni i kojeg trebaju zastupati. Ćuti narod i trpi.

I dok se građanima tzv. RS pišu kazne za čašu rakije, srpski član Predsjedništva može poklanjati  ukradene ikone kome hoće i ne odgovarati. Da nacionalni balans bude izjednačen možda će okrivljeni biti i druga dva člana Predsjedništva, Komšić i Džaferović. Iako nemaju ništa s ukradenom ukrajinskom ikonom koju je Dodik poklonio Lavrovu ukoliko i oni ne budu odgovorni Dodik bi mogao svaku sankciju pravosuđa prema sebi okarakterisati kao udar političkog Sarajeva.

Samo ne treba Dodik da brine dok god je Gordana Tadić na čelu Tužilaštva BiH. Ona aferu” ikona” razvlači do besvijesti. Valjda suosjeća s Dodikovom ugroženošću kao Srbina u državi koju ne poštuje, ne voli a koju finansijski iskorištava.

Nije mu mrska ni para iz političkog Sarajeva koju njegov sin Igor u milionskim iznosima izvlači od balija iz političkog Sarajeva.

Share.

Leave A Reply