Molim Vas, pomozite meni i mojoj obitelji da pobijedim rak i dobijem svoju najveću bitku.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mia Gijevski 15-godišnjakinja je iz Splita koja želi – živjeti. No, za to joj je potrebna pomoć dobrih ljudi. Na Facebook profilu “Help Mia cure cancer” je napisala: 

– Ja sam Mia, 15-ogodišnjakinja sa izazovom, ŽIVJETI ŽIVOT. Moj život se preokrenuo, kad sam prije šest mjeseci saznala da imam rak krvi, limfom.

– Bila sam opuštena, sretna adolescentica, upravo krenuvši u Gimnaziju, trenirajući godinama odbojku, živjevši najbolju mladost u Splitu, u Hrvatskoj. 

– Prije šest mjeseci smo otišli 400 km dalje od našeg doma. Otišli smo na moje kemoterapije. Moje tijelo ne može izdržati put doma, pa smo se adaptirali u Zagrebu.

– Postala sam invalid, prošla bolove, gubitak kose, kemoterapija mi je uništila tijelo, upoznala sam neka drugačija sjećanja..

– Moj rak krvi, Hodgkinov limfom, je rak krvi limfnog sustava, koji je dio našeg imunološkog sustava. Stanice u limfom sustavu razviju genetsku mutaciju koja im naredi da se rapidno razmnožavaju, abnormalno rastu i uzrokuju veliki broj velikih tumora u mom tijelu.

– To je agresivni maligni rak koji se brzo širi tijelom. Imala sam šest velikih tumora u mom tijelu, koji su pritiskali moje vitalne organe. Moj rak je u trećem stadiju, a metastazirao je na vrat, pluća i slezenu.

– Molim Vas, pomozite meni i mojoj obitelji da pobijedim rak i dobijem svoju najveću bitku. Zahvalni smo na vašoj ljubaznosti, humanosti i bilo kojoj donaciji za lijekove – napisala je.

Podaci za uplate:

Mia Gijevski

IBAN: HR0823400093113501235

SWIFT: PBZGHR2X

PayPal (mama): maja.gijevski@yahoo.com

opis plaćanja: Za Mijine lijekove.

Share.

Leave A Reply