NAPRAVIĆU TI BLIZANCE: Žena više ne da Nebojši da joj prilazi u spavaćoj sobi – kaže da je fenomen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dok gotovo šapatom pjevuši, ponavljajući jedan te isti stih poznate pesme, „Mirno spavaj, nano, sve je zaključano”, Dragana Vasić (36) očigledno zadirkuje svog nevječanog supruga Nebojšu Ilića (35). Lagano mu se unoseći u lice, pjevajući stari narodnjački hit, ona mu zapravo jasno stavlja do znanja da će njihov ljubavni život biti pauziran, bar na neko vrijeme.

Par koji živi u selu Petki pored Lazarevca, za nepunih šesnaest meseci već dva puta dobio je blizance, pa je Dragana potpuno ubjeđena da njen đuvegija pripada nekoj posebnoj feli super muškaraca. Ona vjeruje da Nebojša posjeduje neobičnu moć i da je zbog toga u stanju da „napravi” dvojke kad god to poželi.

Pravi je majstor za blizance. Ima još jedne iz prvog braka. To je neki fenomen. Situacija je postala ozbiljna, jer smo siromašni, pa sam prinuđena da pribjegnem krajnje restriktivnim mjerama. Za tu njegovu narav „katanac” je zasad jedini lijek – dok nevješto skriva pogled zureći u pod, Draganin blagi smješak ipak jasno nagovještava da je zaštitna mjera samo privremenog karaktera.

Ponosnom ocu očigledno prija uloga supermena, mada se ne slaže s privremenom zabranom svoje partnerke. On se ipak kočoperno hvali da mu „posao” baš ide od ruke.

Nebojša sa porodicom

Ponosnom ocu očigledno prija uloga supermena, mada se ne slaže s privremenom zabranom svoje partnerke. On se ipak kočoperno hvali da mu „posao” baš ide od ruke.

Pre devet godina Nebojša je dobio prve blizance. Mateja i Luka na svet su došli u martu prošle, a Aleksandra i Aleksa u julu ove godine. Elektrozavarivač iz Petke tako je postao jedan od retkih muškaraca na svetu koji je, s dve različite žene, iz tri pokušaja, dobio isto toliko blizanaca.

-Rekli su mi u porodilištu da me treba terati u Ameriku na istraživanje. Ako će da plate rado ću „d’idem”. Ne volim da se eksponiram. Savete ne dajem za džabaka, a tehniku čuvam za sebe. Kad varim, ja bogami i zavarim, zacenjujući se od smeha, šali se „mađioničar” iz Petke.

Prihvatajući humor svog nesuđenog supruga Dragana odbija svaku mogućnost da su njihovi blizanci plod nekakvih nestandardnih veština.

-Sve je bilo normalno. Kakva crna tehnika, pun mesec, bajalice i tako to. Jednostavno, ide nam od ruke -gromko se kikoteći Dragana podržava šalu svog životnog saputnika.

Nebojša sa porodicom

 

 Blic.rs
Share.

Leave A Reply