Nas i Rusa 300 miliona

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aljoša Čampara. Sad već bivši član SDA. Nekako se profuljao u SDA iako nikad ideološki nije bio SDA.  Odavno je SDA puna uhljeba i dupelizaca koji su se u nju profuljali!

Neko je nakad i Aljošu profuljao u SDA. Iskoristioje mudro sve resurse koje mu je stranka dala i učvrstio svoj položaj. A onda je oformio “gatački lobi.” Imao je Elmedin Kanaković Aljošinu podršku čim je počeo s osnivanjem NiP-a u liku i djelu Elvedina Ede Okerića. Što je gore ušli su u savez sa Čovićem, Dodikom i Peđom Kojovićem.

I ptice na grani znaju da su Dodik i Čović ruski igrači. Aljoša im ide na ruku. Čuva ih. Brani. Ne da na njih. Ova trojka je glavni generator i rasula u pravosuđu. Tegeltija im je glavni nosioc kriminogenih radnji u pravosuđu. No i to ima svoju cijenu.

Admir Katica, novi ministar MUP-a u Vladi KS ispred NiP-a. Šef kabineta Milana Tegeltije.  Dugove treba vraćati. Pogotovo Tegeltiji. O radu Aljoše Čampare kao ministra FUP-a najbolje govori katastrofalno stanje u MUP-u USK-a. Sve pod Čamparinom protekcijom. U F BiH se ciljano pravi haos i uklanjaju sve prepreke za ostvarivanje potpunog ruskog uticaja u BiH. Aljoša tu ima glavnu ulogu. Uz arogantnog papučara Bakira  Izetbegovića to bi mu lako moglo poći za rukom!

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply