NEBOJŠA VUKANOVIĆ: Šućur dragom Allahu- ismijavanje s Islamom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Poslanik Nebojša Vukanović danas je na sjednici Narode skupštine Republike Srpske postavio pitanje koliko su letovi vladinih aviona koštali građane u ovom bh entitetu.

Vukanović je kazao kako je poletio avion Vlade RS iz Skoplja u trenutku dok on postavlja pitanje, prateći na mobitelu njegov let.

“Koliko je novaca ovaj narod dao za putovanja vladinih aviona. To pitam jer kad je počelo zasjedanje Skupštine poletio je avion Vlade iz Skoplja. To što letite u Tursku – šućur dragom Allahu. Sletio je na ostrvo Minokos, pa me interesuje koliko ste para dali do sada na letove aviona i helikoptera? Jeste li zato kupili treći avion? Da li je ovaj avion prodan? Jeste li uspostavili čarter let za Tivat? Brač? Ili za ovaj Minokos”, naveo je Nebojša Vukanović.

Pitao je da li i opozicija, računajući i njega, imaju prava na korištenje tih letjelica.

“Možemo li mi iz opozicije… možda bih se i ja ‘zamakao’. Ako biste i meni na svadbu dali neku staru Gazelu. I neku niskobudžetnu pjevaljku. Ne mora biti novi helikopter kao Ceca. Volio bih da mi izađete u susret i odgovorite. Posebno za helikopter”, zaključio je svoje obraćanje narodni poslanik.

Podsjećamo, posljednjih dana pojavile su se informacije kako je srbijanska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović letila helikopterom Vlade RS-a kako bi pjevala na svadbi u Laktašima.

Podijeli:

Ismijava se tako Vukanović,glumeći pravednika. Zahvaljuje Allahu Uzvišenom na podrugljiv način želeći da ponizi Milorada Dodika. Ostavi Islam i mislimane na miru Nebojša!

Share.

Leave A Reply