Nermin Nikšić i Peđa Kojoviće i SDP i Naša stranka jedini nisu čestitali Dan Armije R BiH

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Ovdje se ne radi o skandalu, o sramoti, njihovo ponašanje je smišljeno, oni javno pokazuju odbojnost prema Armiji RBiH. Iako su i prošle godine prozvani u javnosti, Nikšić i Kojović, odnosno SDP i Naša stranka su bahato ustrajali i ove godine da ne čestitaju Dan naše armije. Kako je moguće da nakon svega bilo ko od nas Bošnjaka osjeća i trun povjerenja prema tim ljudima. Ako danas bahato izbjegavaju makar deklarativno da izraze čestitiku, šta bi sutra radili kada bi ponovo trebalo osnivati Armiju BiH.
Ovo je i poruka onima koji im daju podršku, onima koji sa njima udružuju snage i dijele vlast – kakvi ste vi to ljudi kad svjesno pomažete one koji mrze našu časnu Armiju R BiH.

P.S. Ovakva sramota se može dogoditi samo nama Bošnjacima, da neki političar ili stranka u RS-u odbije čestitati dan Vojske RS odmah bi završio karijeru, narod bi ga prekrižio za sva vremena. Isto je i sa Hrvatima. Nažalost, kod nas je drukčije, kod nas čak i pojedini hafizi podržavaju Kojovića i Nikšića – eto dokle smo došli.

Share.

Leave A Reply