NIJE DRŽAVA BiH JEDNAKA NDH… NDH su jednaki dijelovi BiH, Dodikov R.S. i Čovićev kamenjar.

Pinterest LinkedIn Tumblr +


. Rasni zakoni, kao u NDH i u Banja luci i u Zapadnom Mostaru. Zbog svijeta nisu ih se usudili staviti ih na papir, ali ih provode u praksi.
Etnički gotovo očišćeni i još postojeća i bivša paradržavica.
Stalni pokušaji anšlusa, ili međusobnog poklanjanja ovog, ili onog dijela BiH jednih drugima. Recept NDH, i poglavnik Pavelić šakom i kapom, poklanjao dijelove i smanjivao vlastitu državu.
DODIK I ČOVIĆ- dvojica bosanskohercegovačkih Pavelića, kojima su
čuveni “brčići” u Zagrebu i Beogradu.
R.S. zauzima 49% BiH, Federacija 51%, od toga, prema izračunu nekih mojih bosanskih prijatelja, Čovićevim bh. Hrvatima pripada 27%,Federacije, a Bošnjacima tek 24%. ali ih se proglašava hegemonima.
Čudni “Hegemonizam” na svega 24% terirotija države. Primjeri takvog “hegeminizma” ne postoje u politološkoj literaturi.
HDZ-ovi “Velikohrvatski eu parlamentatci,” kako ih je pravim imenom nazvao “bosnaglobal. net; sada na sva usta šire priču po Hrvatskoj i E.U. da je “Bošnjački hegemonizam opasniji od srpskog separatizna,” braneći tako svog koalicijskog partnera u seciranju Bosne.
Ne vjeruju i propagiraju da E. U. neće uvesti sankcije Dodiku, jer za to treba konsenzus svih 27 članica E.U., a prema onome što govore “velikohrvatski e.u. parlamentarci,” nakon nedavnog “nadzora” u BiH, među članicama E.U. koje će biti protiv konsensuza, gotovo izvjesno bit će i Hrvatska.
Prvi vjesnik takvog scenarija je Plekovićeva obrana Pupovca koji je prisustvovao proslavi neustavnog praznika tzv. R.S..
Ako Pupovac ide u Banja Luku kao član.vladajuće koalicije na proslavu neustavnog praznika, onda je to i službeni stav hrvatske Vlade.
DODIK JE 3/4 U PRAVU: s 49% njegove R.S. i Čovićevih 27% Federacije, čak 76% BiH, doista “jednaka kao NDH.”
A onda se u velikodržavnim politikama Hrvatske i Srbije, većinski narod na svega 24% proglašava hegemonistima, čiji je “hegemonizam opasniji od srpskog separstizma.”
Jedino što je u BiH opasno je hrvatsko /srpska politika. I velikodržavna i separatistička i hegemonistička.

NADA SATRIJAŠ AL.ISSA

Share.

Leave A Reply