Nije Mile dao ikonu Lavrovu, cijeli svijet je to sanjao po naređenju političkog Sarajeva

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oporavio se Milorad Dodik od koronavirusa (ili od ukradene ruske ikone) i odmah po Federaciji ili političkom Sarajevu kako to voli reći. Jer to isto političko Sarajevu mu neprestano montira afere. Potvara ga. Po Milinoj priči izgleda da ikona nije nikad ni postojala.građani BiH, ali i ostatak svijeta su sanjali trenutak kada Milorad Dodik poklanja ukradenu rusku ikonu Sergevu Lavrovu, ruskom ministru vanjskih poslova. A možda je svijet bio i na nekim teškim drogama što je izazvalo kolektivnu jednoobraznu halucinaciju.

Svi su krivi samo Mile nije. A kako i da bude kad je Srbin veći  od svih. jednino je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić veći Srbin od Milorda Dodika. Ustvari imao je Milorad Dodik dovoljno vremena da razmisli o svom predstojećem padu i političkoj tragediji. pogotovo što mlađahni Draško stanivuković ima pretenzije da zauzme Dodikovo mjesto i postane najveći Srbin odmah iza Vučića.

I dok se Dodik bavi ukradenim ukrajinskim ikonama, političkim Sarajevom, i svekolikim srpstvom, sve je manje Srba u takozvanoj Republici srpskoj. Bošnjaka i Hrvata skoro da i nema više. Protjerani su odavno. Genocidom, ratnim zločinima, silovanjima, ubistvima i pljačkom. i opet nisu sretni Srbi iako skora da nema Bošnjaka i Hrvata u Republici srpskoj – genocidnoj tvorevini. Sad polako nestaju Srbi. Tjera ih politika Milorada Dodika i njegovih sljedbenika, tjera ih nepravda, kriminal i siromaštvo. Ko zna možda Mile umjesto najvećeg Srbina ostane jedini Srbin u RS!

Share.

Leave A Reply