Oksana je rodila petorke, a onda ju je muž napustio: Tri godine kasnije, ona živi bolje nego ikad!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pročitajte priču o jednoj, zaista jakoj ženi

Porodica Oksane Kobeletskaj i Sergeja Semenova do 2015. godine nisu se razlikovale od miliona ostalih: mama, tata i kćerka Alis.

Par godina nakon rođenja najstarije kćerke, par je počeo da razmišlja o proširenju porodice.

Kada su na ultrazvuku saznali da će dobiti petorke, ostali su bez teksta. Petorke su karakteristične za vantelesnu trudnoću, ali ne i za prirodnu. Oksana je bila jedinstveni slučaj. Jedna u 85 miliona trudnica.

Lekari u Odesi odmah su predložili uklanjanje nekoliko embriona, kako bi se ostali normalno razvijali. Oksani se nije dopala ta ideja. Odlučila je: koliko joj Bog da, toliko će dece i roditi.

Međutim, njen muž nije bio zadovoljan tim njenim odlukom. Tada sam, po prvi put napustio Oksanu.

Otišao je, ali ne zadugo. Ili su njegovi roditelji roditelji, ili je to bilo najspavanije, uglavnom se Sergej vratio Oksani. Kraj trudnoće par je dočekao zajedno.

2016. godine, rođene su petorke. Deca je imala malu težinu: od 1.200 grama do 1.900 grama. Oksana je rodila tri dečaka: Davida, Denisa i Vlada, i dve devojčice: Sašu i Dašu.

Petorke su postale prava senzacije, ne samo u Odesi, već i širom sveta. Gradonačelnik je odmah predao ključeve petosobnog stana, novinari su ih stalno prodavali.

Doktor je bio u bolnici, Oksana je imala veliku pomoć osoblju. Međutim, kada je došla kući, njen muž i mama pokušavaju na sve načine da joj pomognu oko dece.

Prvih mjeseci, Sergej je bio tu da pomogne Oksani da nahrani, okupa, povijesni bebe. Taj posao nije imao kraja. Taman presvuče jednu bebu, druga se upiški. Taman nahraniš troje, četvrto i peto plaču jer su gladni.

Nakon par meseci, Sergej je izjavljen da je umoran. Oksana je tu izjavu prihvatila kao mušku slabost. Nije joj bilo jasno kako može, njoj majci kaže da je on umoran, dok je znao 3 sata dnevno da bi se predstavio za računare igrajući igrice.

… Deca je zahtevala stalnu pažnju. Kupanje i presvlačenje trajalo je ukupno tri sata. Oksana je sama ustajala noću da slanica o deci, jer je Sergej to odbio.

Kada su David, Denis, Vlad, Saša i Daša, napunili šest meseci, njihov otac je odlučio da napusti porodicu, pa je podneo zahtev za razvod.

Do danas se ne zna razlog njegovog odlaska. Oksana nije htela da komentariše Sergejevo napuštanje.Ljubazni ljudi su osnovali fond za pomoć Oksani i deci.

Kao samohrana majka šestoro dece, Oksana dobija pomoć i od države.

Pored toga, Oksana je naš način i zarađuje novac.

Počeo je da vodi blog, gde je opisao život sa šestoro dece. Život ove neobične porodice prati preko 100 000 ljudi. Deca učestvuje u snimanju reklama, porodica od toga lepo zarađuje.

Oksana je uspela da se opstane u teškim trenucima svog života i da ostane jaka. Šta se desilo sa Sergejem?

Oksana je uspela da se opstane u teškim trenucima svog života i da ostane jaka. Šta se desilo sa Sergejem?

Share.

Leave A Reply