ON IMA SAMO 5 GODINA: U požaru je IZVUKAO SESTRU kroz prozor, a onda se VRATIO DA SPASI SVOG PSA!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Petogodišnji dečak iz Džordžije se probudio u plamenu u spavaćoj sobi. Ali nije paničio, a njegovi postupci pomogli su da spasi celu porodicu.

Noah Voods je proglašen počasnim vatrogascem, a dobiće i nagradu za herojstvo. Naima, Noah je jedan od osam članova porodice. Sapavao je kada ga je probudio dim i plamen u spavaćoj sobi koju je delio sa svojom dvogodišnjom sestrom. Skočio je iz kreveta, zgrabio sestru i izašao iz kuće kroz jedini slobodan izlaz, otvoren prozor.

No Noah se nije tu zaustavio, vratio se u kuću po porodičnog psa i izveo ga na sigurno. Zatim je otišao do susedne kuće, kuće njegovog ujaka po pomoć. Zajedno su alarmirali ostatak porodice.

Kada su stigli vatrogasci, Noa i ostali članovi porodice su prošli sa manjim opekotinama. Mladi Noa je pokazao da i petogodišnjak može biti heroj.

Deca heroji bude u nama nadu da ovaj svet može biti bolji! Dečak u Bangladešu je rizikovao svoj život kako bi spasio bebu jelena. U Meksiku se dečak tokom poplava vratio sa plastičnom kantom kako bi spasio sve životinje kojima je trebala pomoć. Dečak iz Rusije slika predivne portrete kućnih ljubimaca kako bi sakupio novac za pomoć napuštenim psima u lokalnom prihvatilištu…

Share.

Leave A Reply