“Osim Dodiku, opozicija sada prijeti i Vučiću”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Očigledno da opozicija u Republici Srpskoj teško podnosi istinu, pa sada osim Miloradu Dodiku, prijeti i Aleksandru Vučiću, rekao je portparol SNSD Radovan Kovačević.

Samo su zaboravili da im za pobjedu nad Dodikom i Vučićem, osim podrške stranih nalogodavaca, ipak, treba i podrška naroda o kojoj ni oni ni njihove opozicione kolege iz Srbije ne mogu ni sanjati – napisao je Kovačević na Tviteru reagujući na tekst koji je na svom blogu objavio jedan od lidera opozicije Nebojša Vukanović.

Povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da mu je žao što ne postoji jedinstvo u Republici Srpskoj i da je razočaran zbog toga što je američki diplomata priznao da je zvao opozicione lidere u Srpskoj i angažovao ih da zastupaju američke stavove na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, Vukanović je napisao da će opozicija pobijediti i Dodika i Vučića.

– Smatram da je krajnje nekorektna izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koju je dao za B92 i srbijanske medije, kako je razočaran jer više ne postoji ‘srpsko jedinstvo’ u Republici Srpskoj koje su navodno “američke diplomate i predstavnici uspjeli da razbiju“ – naveo je Vukanović na svom blogu.

Vukanović je napisao da je čudno, da ne kaže licemjerno, da “predsjednik Srbije imputira opoziciji u Republici Srpskoj navodnu bliskost sa Amerikancima”.

SRNA

Share.

Leave A Reply