OVO JE ČETNIČKI VOJVODA BRANISLAV VAKIĆ ATILA: U ratu je pljačkao bošnjačku imovinu na svom krvavom putu po istočnoj Hercegovini

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vakić se pohvalio kako “nije vjerovao da policija toliko respektuje četnike” nakon što ga je policija oslobodila zbog ugrožavanja sigurnosti posjetilaca na projekciji antiratnog dokumentarnog filma “Albanke su naše sestre”, 2017. godine u niškom Media i reform centru, koja je otkazana zbog niza incidenata koje su priredili Vakić u zgradi i ultradesničri ispred zgrade Medija centra

VO DOKAZA KAKO JE VOJVODA BRANISLAV VAKIĆ ATILA IZ NIŠA PLJAČKAO ISTOČNU HERCEGOVINU

z službene zabilješke Centra RDB Niš broj 72018 od 09. 07. 1992. godine vidi se kako je Branislav Vakić Atila na svom krvavom putu po istočnoj Hercegovini pljačkao bošnjačku imovinu. Robu je dovozio u Niš i tamo je sa svojim šurakom Purić Varimirom Purektom skladištio u vikendicu u ataru Suvi Do, pokraj Ništa.

Dovozio je teretne automobile mostarskih registracija, čak je opljačkao i vozilo elektrodistribucije iz Dubrovnikka – Zastava 128.
Iz bošnjačkih kuča je pljačkao i u Niš dovozio bijelu tehniku, televizore, video rekordere i kasetofone.
Sa ratišta je od Vojske Republike Srpske krao oružje koje je dovozio u Niš i prodavao.

Sramotno je da je Srbija dozvolila da Branislav Vakić Atila zbog pljačke ubija Bošnjake po istočnoj Hercegovini. Da je vlast republike Srbije znala šta on radi a ništa nije poduzela najbolje dokazuje ovaj dokument.

Share.

Leave A Reply