Pas sa ulice je BDIO NAD NAPUŠTENIM MAČETOM, dok ih nisu SPASILI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mnogi ljudi kažu da psi i mačke ne mogu biti najbolji prijatelji, ali Morticija i Gomez su uspeli da uvere sve u suprotno. Dok je prolazio ulicom jedan čovek je primetio malog psa i crno mače zbijene između dva prenosna toaleta u državi Virdžinija. Prolaznik je odlučio da se o njihovom prebivalištu oglasi na društvenoj mreži. Tada su neki ljubitelji životinja požurili da pronađu par sklupčan u travi.

Međutim, spasavanje dva prijatelja nije bio lak zadatak. Gomez, dvogodišnja čivava, insistirao je na zaštiti mače po svaku cenu. Njih su na kraju odvedeli u lokalno prihvatilište i ostavljeno je vremena da se eventualno pojavi njihov vlasnik. Turkan, direktora Saver of Souls Pet Rescue, je obratio posebnu pažnju na njih dvoje.

” alt=”” aria-hidden=”true” />

“Izgledali su tako uplašeno na slici”, rekao je. „Obično favorizujemo uplašene, jer oni jednostavno ne razumeju kada pokušavate da im pomognete. U većini prihvatilišta protivno je politici da se psi i mačke spajaju zbog bezbednosti. Znali smo da će biti razdvojeni. Njihova situacija nas je noću držala budnima; bili smo zabrinuti kako će se oni osećati kada su odvojeni jedno od drugog“.

Share.

Leave A Reply